Retourneren

Als een artikel niet aan je verwachting voldoet, kan dit binnen 14 dagen geruild en/of geretourneerd worden. Deze termijn van 14 dagen gaat in op de afleverdatum.

De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor je eigen rekening. Bij ruilen zijn de verzendkosten voor het nieuwe artikel voor onze rekening. Zo delen we de kosten! Frankeer voldoende. Eventuele strafport voor te laag of niet gefrankeerde post van retourzendingen nemen wij niet voor onze rekening.

Bij retourneren stort classicoriginalpaint.com het bedrag van de artikelen binnen 10 werkdagen na ontvangst terug op je rekening.

Let op: Gemaakte kleuren kunnen niet retour worden gestuurd

Ruilen

Als je een artikel wilt ruilen of voor een ander artikel gaat het als volgt: stuur je pakketje retour naar het hieronder vermelde adres. Neem contact met ons op om te bespreken wat de omruilmogelijkheden zijn. Zodra wij je retour hebben ontvangen krijg je van ons een mail met daarin beschreven of je geld terug krijgt of een bijbetaling nodig is.

Heb je een artikel ontvangen waarvan de kwaliteit niet naar behoren is, hebben wij je foutief geleverd of heb je een klacht, neem dan contact met ons op via 024 - 3232668. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 uut tot 17.00 uur.


Retouradres:

Classic Original Paint exclusively
distributed by Wico Megaverf BV

Energieweg 5
6541 CW Nijmegen
Holland